IVM corona geen grote groepen, één paar kan welOpeningsdans leren.

Het makkelijkste en goedkoopste is om gewoon les te nemen bij de stijldansclub in Vlijmen. Elke donderdagmiddag kan je bij ons terecht. Een team van ervaren dansers zal je op weg helpen met de eerste pasjes van quickstep, Engelse Wals, etc. Je krijgt zo een heel pakket van populaire danssen onder de knie. Bedenk dat je zeker enkele maanden elke week moet komen oefenen voordat het er echt mooi uit ziet. Je betaalt bij binnenkomst 2 euro voor een hele middag dansplezier.

We kunnen ook naar je toe komen. Samen met je partner oefenen gaat natuurlijk vlugger dan met een groep. Zorg dat je ergens een ruimte kunt vinden in een buurthuis, vergaderzaaltje of eventueel grote huiskamer. We komen dan 's-morgens naar jullie toe, eten onze meegebrachte lunch op en gaan de hele middag en avond oefenen. (Magnetron avondeten nemen we ook mee)  We kunnen in één sessie niet een perfect danskoppel van jullie maken maar een Engelse Wals of een Foxtrotje met een enkele variatie zit er wel in. Bovendien mag je een passend muziekje uitzoeken die dan op je party draait  of gespeeld laat worden. 

Maak het nog leuker door samen met je familie of goede kennissen te oefenen. In de tweede ronde danst de bruid met schoonpapa en bruidegom met schoonmama. Die kannen ook hun prestaties op de dansvloer laten zien. Daarna sluiten de gasten zich aan bij het dansgebeuren.Houd U aan regels RIVM 

Wat kost het: Een hele middag en avond oefenen, muziek mag je op eigen USB geheugen zetten. Maak gerust foto's of filmpjes. 80 euro, ex reiskosten (Den Bosch) 

Maak je geen zorgen over de muziek bij het oefenen, wij nenem een geluidsset mee. Deze geluidsset kan ook gebruikt worden op je bruiloftparty. (Geen hip-hop, dance, house, etc. geen nachtwerk).

Reserveren      Terug naar index