Start danslessen donderdagmiddag 3 september Vlijmen buurthuis  De korf.

JOTA 2020 : Wereldwijd Communicatie-evenement Scouting 3de weekeinde oktober

Nieuw de Tele-Jukebox een telefooncentrale vol muziek. honderden nummers      leuk dansje  part 27.pdf   mail

Trouwen van de zomer dan nu openingsdans leren ik kom naar jullie toe. 55 jaar danservaring !

Balkon - editie Matinee Dansant "Tuin DJ" lees verder.

Welkom op de site van de stijldansclub uit Vlijmen. agenda 

        

Instappen nieuwe cursus stijldanen doe dit Z.S.M. hele maand september nog mogelijk Vol =Vol   

  Dansles is van 13.15 tot 16.00U. in Vlijmen - dorp

Voor welzijnsmedewerkers / Activiteitenbegeleiders:   Het virusprobleem is bijan voorbij en sporten waarbij je elkeer steeds tegenkomt mogen weer. Daar valt ook dansen onder. Bezoek in zorgcentra mag weer (met voorzorgsmaatregelen).  Daarom: ben je een welzijnsmedewerker of activiteiten begeleidster in een zorgcentrum reserveer weer ons bekende dansmatinee. We krijgen veel boekingen  maar we treden maar 1 x per week op. Een dansmatinee is gratis alleen autokosten. Als vervanger voor een dansmatinee is bij mooi weer een tuin-disco mogelijk. Een Macarena, Vogeltjesdans of Huckle-Bug op het balkon of voor het raam kan altijd veilig worden uitgevoerd.  De meeste tehuizen reserveren nu al voor komende najaar of voorjaar volgend jaar.  

Onze missie: Ouderen maar laten bewegen op muziek van vroeger. Prettige muzikale herinneringen oproepen van vroeger. Het welzijn en fitheid van ouderen bevorderen dmv muziek en dans. Zeer geschikt voor tehuizen waar slechts een krappe bestedingsruimte is voor welzijn en activiteiten.  Het is niet de bedoeling om passief vanuit een (rol)stoel naar het dansen te kijken. Bewoners gaan samen met onze dansers de vloer op en bewegen op de muziek.

                                            

Voor hotelmanagers: Je zult ongetwijfeld een Kerstdiner / Kerstarrangement gaan plannen. Daar hoort ook dansen en muziek bij. Muzikanten contracteren is nu een onzekere zaak. Je kan ons boeken en ook makkelijk weer annuleren als het afgelast wordt wegens Corona. Wij plaatsen  goed klinkende muziekinstallatie, onze stijldansclub bestaat al jaren dus we weten wat we doen en we maken er een gezellig matinee of soiree van met echte dansmuziek in danstempo. 

Voor sportclubs: Trimlopen, wielrennen, skeeleren in wedstrijd verband mag weer. Voor evenementen en wedstrijden heb je een geluidsinstallatie nodig. Wij hebben 4 x 800 watt geluid, boxen, hoornspeakers, draadloze microfoons, etc. Let op: Er komt er een inhaalslag van evenementen.  Iedereen wil er nog wat uit halen uit de mooiste tijd van het jaar.  Reserveer een muziek / omroepinstallatie voor stratenlopen in de zomer of crosslopen en trails in het najaar.

 reserveren.   

 Foto's evenementen klik hier: Kruikenloop Tilburg 22-2-2020,  RunBikeRun16-2-2020,

Worksop stijldansen, openingsdans leren  Gratis matinee Musicale in zorgcentrum   zendamateur

Nieuw concept ! Salon du Disque    Dansles / dans oefenmiddag  Plaatjes draaien, vinyl set.  Dansmatinee in zorgcentrum

Dinnerdansant muziekvoorziening  Dansles op school en workshop  Oude foto's dansclub

Stijldans-DJ b.v. voor ouderwetse stijldansparty bij hotelarrangement  Reserveer nu!  Het is al behoorlijk bezet in 2020.

 
Dansles in buurthuis Vlijmen

animatie danspaar

Na zomervakantie dansen leren. Elke donderdagmiddag behalve in de schoolvakanties  kunt u bij ons stijldansen leren en gezellig komen oefenen. Het is zelfs GRATIS. U betaalt alleen een kleine bijdrage van 2 euro voor de zaalhuur, dat is alles. Geen maandkaarten, contracten of alles vooruit betalen. Ben je een keertje ziek dan is er niks verloren. De clubs zijn gezellig, sportief en voor alle leeftijden. Beginnende dansers starten om 13.15, wat meer ervaren om 14.00 uur. Uit ervaring zijn gevorderde dansers vaak al om 13.15 aanwezig zodat U altijd een ervaren partner heeft om het te leren. De dansles is in Vlijmen, Buurthuis De Korf, mgr van Kesselstraat 29. U kunt gewoon binnenlopen, kijken of gelijk meedoen. Geen verplichtingen.  Gaat alleen door op advies RIVM
dansmiddag in zorginstelling

muziekcentrale bij dansen in tehuis

Wij treden door het hele land gratis op met ons Matinee Musicale Dansant. Wij zijn dan te gast in de recreatie zaal van een zorgcentrum en brengen een stukje levensvreugde met uiterst herkenbare muziek en veel liedjes van vroeger. Voor velen een feest van herkenning. Bewoners zingen en klappen mee met de bekende liedjes. Iedereen die kan lopen doet gaat de dansvloer op. Meestal gaan er een aantal vrijwilligers mee die met elkaar dansen en de bewoners om een dansjes vragen. Plezier staat voorop. Mensen die denken niet te kunnen dansen wegens b.v. pijn in de heup zie je later toch de vloer op gaan. Een betere therapie bestaat gewoon niet.

U bent als vrijwilliger altijd welkom op bij een matinee te assisteren

Wij nemen alle apparatuur en wat decoratiemateriaal mee. Er staat geen rommel of decoratiemateriaal op de vloer met kans op valincidenten.  Wij hebben alleen een stopcontact nodig.

Het matinee is gratis maar je betaalt wel de autokosten. Bus voor alle materialen en personenauto voor enkele vrijwilligers dansclub.

  Meer over dansen met senioren    

Er staan een aantal filmpjes van een matinee op internet, de zanger ben ik niet maar kan ingehuurd worden, ook het chinees buffet kunnen wij regelen

VIDEO1   VIDEO2 VIDEO3  VIDEO4  VIDEO5  VIDEO6
twee platenspelers en mengpaneel in console

platenspeler in gebruik tijdens dansen Kerst

We hebben dit apparaat weer van stal gehaald en gerestaureerd. Alles zit er in. Twee platenspelers, mengtafel, versterkers. Alleen stroom en boxen aansluiten en je kan beginnen. We hebben een aantal boxen in bijpassende stijl maar er kunnen ook moderne boxen  op palen worden aangesloten . Een aansluiting voor een laptop, iPod of MP3 player is aanwezig. Versterker is ruim voldoende voor een 10 - 20 dansparen. Voor wat meer vermogen uitbreidbaar met twee Philips MFB boxen en voor een echt grote danshal kan de 4 x 800 watt geluidscentrale gekoppeld worden.

Ook hiermee kunnen we een Matinee Dansant Musicale in een zorgcentrum van voldoende muziek voorzien.Vaak bezitten de bewoners nog veel plaatjes en kunnen weer de oude muziek weer eens terug horen. 

Dit toestel is ook te huur graag even mailen. 

Gebroken pick-up naalden, vernielde opneem elementen, overbelaste eindtrappen en andere schade komen voor rekening gebruiker. u dient het toestel te behandelen als Uw eigen kostbare stereo-installatie. Een waarborgsom vooraf kan gevraagd worden.    

 Evenementenkalender. Plan op tijd je evenementen op=op! Zie ook facebook

TIP ! plan altijd een reservedag voor het geval iets bezet mocht zijn.

animatie engelse wals. De muziekinstallatie kan uitstekend worden ingezet voor een dinerdansant, dansoptreden op jaarmarkten, dans specials b.v squaredance en rounddance, receptiemuziek, danswedstrijd, toespraken, the dansant,  high tea. U kunt simpel een laptop aansluiten, een USB geheugen in prikken en zelfs werken via Blue Tooth. Er is capaciteit voor zelfs een grote zaal met heel wat mensen. 2 draadloze microfoons, U kunt door de muziek praten of zingen. Een hele middag muziek kost 80 euro + autokosten. Langere evenementen op aanvraag.

dansmiddag bij Hotel van der Valk

 

 

Foto Dansen in Hotel van der Valk in Vught

 

 

 

tekening jnngen meisje danst cha-cha Wil je eens wat anders dan de saaie gymlessen op de basisschool dan hebben wij een alternatief programma. Namelijk les in Cha-Cha of Jive. Een aantal gymlessen vervangen we door danslessen. Dit concept wordt al in veel steden in het land uitgevoerd. Kinderen dansen dan in paren en leren de cha-cha of jive. Dit zijn geen "close" dansen. De danshouding is vaak alleen maar handen vast. Je zult zien dat na een aantel lessen men de smaak te pakken heeft en de een niet wil onderdoen voor de ander. Wanneer meerdere scholen deelnemen kan men een heuse danswedstrijd organiseren waarbij gestreden wordt om de cha-cha-cup of jive-cup. Ouders zijn natuurlijk welkom om de prestaties van hun pupillen gade te slaan. We nemen een eenvoudige muziekinstallatie mee en draaien leuke muziek in danstempo.

Een eenmalige les in workshop stijl ter lering en vermaak voor leren openingsdans bruiloft,  vriendenuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest  kan natuurlijk ook.  Oefenen kan een bepaald thema zijn, b.v. linedance, basis ballroom-standaard of Latin, Weense wals, oude dansen 

  

Interessant voor zendamateurs en technici

alle advertenties Marktplaats   Radio vossenjacht  CTCSS chip voor Condor 

BINGO LED bord   Zendamateur  dienst.nl  

Algemene info dansclub.   Index spelmateriaal en evenementen      Tarief diensten / evenementen, enz.

 Balkon - editie Matinee dansant 

Het is zomer en mooi weer.  Wil je toch Coronaveilig iets met muziek doen. ik kan een goedklinkende muziekinstallatie plaatsen in de tuin van het zorgcentrum. Via een portofoon kan men verzoeknummers aanvragen. We hebben veel liedjes van vroeger, Hollands, Engels, Duits, etc.  Bewoners beleven het gebeuren vanachter het (open) raam, maken een dansje op de kamer of zwaaien of klappen op de maat van de muziek. Een polonaise met iedereen op 1m50 afstand kan natuurlijk ook. Verder staat de Tele-Jukebox ter beschikking. Bewoners kunnen zelf een plaatje opzetten door het bijbehorende nummer te kiezen op een telefoontoestel. Zie http://www.stijldansclub.nl/telejukebox.htm  Als het verantwoord is kan men zelfs via een draadloze microfoon meezingen. Al deze activieiten zijn gratis, je betaalt alleen de kosten voor het vervoer met de bestelbus.

Reserveren :